Om oss

Langesand AS er et selskap som investerer i entreprenørbedrifter innen eiendom, teknologi og bærekraft. Hovedfokus skal være innen det grønne skiftet, med innovasjon og nytenkning i førersetet.

Langesand skaper morgendagens arbeidsplasser!

Innen eiendom jobber vi for å finne prosjekter som har potensiale for god kvalitet, og bestreber å søke etter nyskapende og innovative løsninger for bærekraftighet. Vi ser alltid etter løsninger som effektiviserer energiforbruk og reduserer Co2 fotavtrykk, selvfølgelig for selve husene – men også for beboere, gjester, og kunder.

Innovasjon

Langesand er involvert i flere innovasjonsforetak. Teknologi og bærekraft er et nøkkelord når vi ser etter nye prosjekter. Langesand skal være en naurlig deltaker i det grønne skiftet, og ønsker å satse på prosjekter og selskaper som bidrar til nytenkning og omstilling, og kan akselerere denne prosessen i samfunnet. 

Sosialt Entreprenørskap

Langesand har et mål om å støtte opp om sosiale entreprenører og frivillige organisasjoner som jobber for miljø og bærekraft både nasjonalt og internasjonalt. Derfor vil Langesand bidra med støtte til utvalgte organisasjoner og bedrifter med mål om å bidra til å løse samfunnsmesige utfordringer knyttet til miljø, hav, og arbeidsplasser.

Har du en fremtidsrettet idé?

I Langesand ser vi alltid etter nye investeringsmuligheter innen eiendom, teknologi og bærekraft. Ønsker du å vise frem ditt prosjekt for å utforske mulighetene for å få med en fremoverlent og involvert investor?