Bekkegata Tun

Forestill deg å bo i naturskjønne omgivelser med stillheten og inntrykkene fra naturen og elva tett på, samtidig som du bor midt i byen! 

Bekkegata Tun er et unikt boligprosjekt som kommer for salg i løpet av 2021. Her prosjekteres 14 moderne boliger med alle de kvaliteter du kunne ønske deg. God plass, parkeringskjeller og heis, egen hage og felles areal som lekeplass, grillområde og ikke minst tilgang til elva. 

Boliger for alle aldre og alle behov

Vi har høy fokus på å levere et prosjekt som retter seg til mangfoldet av beboere. Unge etablerere som ønsker seg nærhet til sentrum og byen samtidig som god plass og effektive løsninger ivaretas, til den eldre generasjonen som verdsetter enkelhet, høy standard og fortsatt nærhet til natur og landlige omgivelser. Her kan eksempelvis småbarnsfamilien sette sine røtter med besteforeldre rett i nærheten.

6 enheter i rekke (bakre del):
Romslige boliger (ca 155m2) over tre plan med mulighet for takterasse. Her planlegger vi muligheter for 3-5 soverom, 2 bad og vaskerom, stor stue og kjøkken, loftsstue med stor takterasse, TV stue og hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe. Parkering vil foregå i parkeringskjeller og det planlegges for 2 p-plasser pr enhet. 

8 leiligheter (fremre rekke):
Store eksklusive leiligheter (ca 95-120m2).
Leiligheter i 2. etasje vil få egen innvendig trapp opp til en isolert vinterhage (stue/soverom på ca 20m2) og utgang til en enorm takterasse med panoramautsikt.
Leilighetene i 1. etasje får tilgang på til egen hage mot elva samt en opsjon på kjeller. Det vil si mulighetene for å kunne komme rett inn i leiligheten fra garasjekjeller med trapp opp til hovedplan. Kjeller kan inneholde vaskerom, bod og også kjellerstue. Her er det mange muligheter!

Det jobbes også med å få egne bryggeplasser for enhetene, noe som selvfølgelig vil være en unik kvalitet.

Illustrasjonsfoto/konseptskisser

Fremdrift

Bekkegata Tun er i en reguleringsfase og det jobbes sammen med kommunen for å skape gode gjennomtenkte løsninger. Det planlegges å få innsendt til 1. gangs behandling i løpet av kort tid (mars/april 2021). Endringer til skisserte løsninger kan forekomme frem til endelig vedtatt plan. Vi har et mål om at prosjektet kan lanseres for salg allerede høsten 2021/tidlig vinter 2022.

Om du ønsker å følge med på fremdriften av dette prosjektet så kan du melde interesse. Her kan du også gi beskjed om du ønsker å sette deg på en venteliste. 

Meld din interesse

Abonner på vårt nyhetsbrev

Vær den første til å lese våre kommende nyheter!