Vestliveien Terasse

I Vestliveien jobber vi i disse dager med en volum og mulighetsstudie for våre tre tomter som ligger i skråningen opp mot Høyby platået. Parallelt jobber vi tett med geologer for å sjekke stabilitet i grunnen og også sikre et fremtidig prosjekt i trygge rammer. Foreløpig studie viser mulighet for tre flotte bygg som kan enten være store eneboliger eller tomannsboliger. Her ser vi på mulighet for gode arealer både for opphold inne og ikke minst ute. Med store takterasser vil beboere kunne nyte 360 grader utsikt og ikke minst sol fra morgen til kveld. Det er heller ikke noe minus at eiendommene ligger i et veldig trivelig nabolag med kort  rekkevidde til skole, nærbutikk og med gode turmuligheter. 

Mer informasjon kommer.

Moderne Terasseleiligheter - kort vei til sentrum

Illustrasjonsfoto/konseptskisser

Fremdrift

Om du ønsker å følge med på fremdriften av dette prosjektet så kan du melde interesse. Her kan du også gi beskjed om du ønsker å sette deg på en venteliste. 

Meld din interesse

Abonner på vårt nyhetsbrev

Vær den første til å lese våre kommende nyheter!